Ανακοίνωση

Collapse
No announcement yet.

Απαγόρευση κυκλοφορίας

Collapse
X
 
 • Φίλτρο
 • Χρόνος
 • Προβολή
Διαγραφή όλων
νέα άρθρα

 • jedacandy
  απάντησε
  That's good news, I've been searching for it for days word finder

  Αφήστε ένα σχόλιο:


 • Woodbury
  απάντησε
  I'm a lecturer at Hacettepe University. We often talk about refugee problem and refugees organizational structures in the COVID-19 crisis. My last essay publication (1200 words in a pdf of http://customwritingcompany.com/ entry task questions for students) was on self-isolation in refugee camps.

  Αφήστε ένα σχόλιο:


 • alphabeta
  started a topic Απαγόρευση κυκλοφορίας

  Απαγόρευση κυκλοφορίας

  Στα ψιλά των εφημερίδων διαβάζω ότι "η Κίνα επιστρέφει σιγά-σιγά στην κανονικότητα".
  Νομίζω πως αυτή είναι μια ασφαλής ένδειξη ότι και στις άλλες χώρες όπου τώρα έχουμε πρόβλημα, είναι θέμα λίγων εβδομάδων ή μηνών να ανακάμψουμε. Το να στηλιτεύει κανείς όσους ταξιδεύουν σπίτια τους στην εξοχή ή την επαρχία και να προαναγγέλλει ολική απαγόρευση κυκλοφορίας δημιουργεί ένα κλίμα ανασφάλειας και πανικού. Παρεμπιπτόντως σε ξένες εφημερίδες διαβάζω ανταποκρίσεις από δομές προσφύγων στην Ελλάδα, όπου "5.000 άτομα στριμώχνονται σε κάθε γεύμα, χωρίς ούτε καν να διανοηθεί κανείς να τηρήσει αποστάσεις -χωρίς να γίνει λόγος για τις υπόλοιπες συνθήκες υγιεινής".
  Από τη μια ο κάθε έλληνας πολίτης στέκεται έξω από το σουπερμάρκετ υπομονετικά, περιμένει πολλή ώρα μέχρι να ψωνίσει κι ελπίζει ότι θα το μπορεί αυτό και τον υπόλοιπο καιρό -αν απαγορευτεί η κυκλοφορία τι θ'απογίνουν οι ασθενείς οικονομικά άνθρωποι που δεν μπορούν να δημιουργήσουν σπίτι τους απόθεμα με αναγκαία τρόφιμα και φάρμακα;- και την ίδια στιγμή στις δομές των προσφύγων υπάρχει μια εντελώς άλλη κατάσταση. Ζούμε όμως στην ίδια χώρα.
  Υ.Γ. Χτες βούλωσε ο νεροχύτης μου. Πριν αρχίσω να ψάχνω απεγνωσμένα για βοήθεια -συνθήκες υγιεινής είπαμε- κοίταξα λίγο μόνη μου την κατάσταση. Χρειαζόμουν μια μικρή ντίζα, αλλά δυστυχώς τα καταστήματα κλειστά. Θα με έπιανε τελικά η απόγνωση, αλλά έλυσα το πρόβλημα με καυτό νερό. Και να είχα γνωστό με ντίζα σπίτι του, απαγορεύεται να επικοινωνήσω. Δεν είχα. Ελπίζω να βοηθήσει ο θεός για όσα δεν μπορώ εγώ να επαρκέσω.

Εργαζόμαστε...
X