• Χαλάνδρι 15233 Δρυάδων 4 & Λεωφ. Πεντέλης 49
  • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

Ιατρός στο σπίτι! Μια νέα υπηρεσία του Iatrica

Το δίκτυο iatrica είναι δίπλα σας!

Το Iatrica είναι το μοναδικό πανελλαδικό δίκτυο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, που στόχο έχει την παροχή Ιατρικών διαγνωστικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, διατηρώντας παράλληλα την επαφή με τον κάθε εξεταζόμενο σε προσωπικό επίπεδο. Φιλοσοφία μας είναι να λειτουργούμε σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Η ανθρωποκεντρική φιλοσοφία και η εφαρμογή της εξατομικευμένης διαγνωστικής προσέγγισης με τη χρήση πρωτοποριακών υπηρεσιών έχει αποκτήσει ευρύτερο περιεχόμενο μέσα στο Iatrica. Με επιστημονική αλλά και κοινωνική ευθύνη για την υγεία και την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας, αποδεικνύουμε καθημερινά πως ο πρωτοποριακός ιατρός είναι γείτονας στην κοινωνία της πρόληψης και της ευεξίας. Το Iatrica προσαρμόζετε στη νέα εποχή στην οποία ζούμε όλες αυτές τις ημέρες και φροντίζουμε να βρισκόμαστε πάντοτε δίπλα σε όλους του εξεταζόμενους πολίτες.

Όλοι εσείς πρέπει να Μείνετε Σπίτι και εμείς θα σας φροντίσουμε Κατ΄οίκον!

Μένουμε σπίτι για όσους Αγαπάμε! Προστατεύουμε τις ευπαθείς ομάδες και Φροντίζουμε τον εαυτό μας. Σε όλους εσάς που αποδεικνύετε το αίσθημα ατομικής αλλά και κοινωνικής ευθύνης, είμαστε δίπλα σας! Στην περίπτωση που χρειάζεστε:

  • Αιμοληψία κατ’ οίκον για εξετάσεις που πρέπει να διενεργήσετε
  • Ιατρό όλων των ειδικοτήτων για κλινική εξέταση και διάγνωση κατ’ οίκον
  • Τεστ για το νέο COVID-19

Η ιατρική φροντίδα κατ'οίκον από το δίκτυο Iatrica είναι μία αξιόπιστη ιατρική υπηρεσία υψηλής ποιότητας με  την εγγυημένη παροχή από το Νο 1 αναγνωρισμένο δίκτυο ιατρών! 

Είμαστε περήφανοι που μπορούμε να παρέχουμε ιατρική βοήθεια σε ομάδες ανθρώπων που δεν έχουν τη δυνατότητα επίσκεψης σε ιατρεία, νοσοκομεία ή μονάδες υγείας όπως είναι οι παρακάτω

  • Τα άτομα με αναπηρία,
  • Ηλικιωμένοι που δεν έχουν τη δυνατότητα μετακίνησης μπορούν με αυτό τον τρόπο να έχουν πολύ ευκολότερη πρόσβαση στην πρωτοβάθμια υγειονομική περίθαλψη.
  • Γονείς ή σύντροφοι που εμφάνισαν έκτακτα συμπτώματα μπορεί να δεχτούν κατ'οίκον ιατρικές υπηρεσίες χωρίς να χρειαστεί να πάρουν όλη την οικογένεια μαζί τους εκτός.
  • Γονείς που μπορεί να είναι μεγάλοι ή να έχουν παιδιά και λόγω μειωμένης  κινητικότητας ή λόγω ιατρικού προβλήματος δεν  μπορούν να φύγουν από το σπίτι.


Με την υπηρεσία κατ'οίκον ιατρική φροντίδα βοηθάμε πολύ στην ανακούφιση των πιέσεων στα νοσοκομειακά τμήματα ατυχημάτων και έκτακτης ανάγκης.

Απομακρύνοντας τους ασθενείς από τις αίθουσες αναμονής, βοηθάμε στην πρόληψη της εξάπλωσης μολυσματικών ασθενειών.

Οι ασθενείς μπορούν να περιμένουν στην άνεση του σπιτιού τους για να τους παρακολουθήσει ένας γιατρός.

Καλέστε μας άμεσα στο 210 34.18.888 καθημερινά από τις 9π.μ έως τις 9μ.μ για να βρούμε το πλησιέστερο ιατρείο στην περιοχή σας