• Χαλάνδρι 15233 Δρυάδων 4 & Λεωφ. Πεντέλης 49
  • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Με ενημέρωσαν ότι οφείλω σαν Πρόεδρος να προλογίσω, να γράψω κάτι και να σας παρουσιάσω με λίγα λόγια ποιοι είμαστε από που ήρθαμε και που θέλουμε να πάμε. Να σας μιλήσω για την εταιρία μας, το Iatrica, μια " συνεταιριστικού " χαρακτήρα εταιρία, χωρίς αφεντικά, χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς αγκυλώσεις, μόνο με όρεξη για δουλειά, για καινοτομία, με πολλά κιλά θράσους, με πολλά όνειρα, και με ακόμα περισσότερους στόχους και οράματα. 


Το iatrica λοιπόν γεννήθηκε το 2014, μέσα στην κρίση, όταν τα προβλήματα των απλών πολιτών γιγαντώθηκαν και η πολιτεία ανερυθρίαστα έριχνε όλα τα βάρη στους ώμους τους. Εννέα ολόκληρα χρόνια μια κρίση χωρίς τέλος. Μια κρίση στην οποία τα μέτρα που έπαιρναν και παίρνουν, ανεξάρτητα εάν τα ονομάζουν ‘’μεταρρύθμιση’’, ‘’αναδιοργάνωση’’, ‘’εξορθολογισμό’’, αποσκοπεί στο ξεκαθάρισμα του τοπίου από τους πολλούς μικρούς και στην επικράτηση των λίγων μεγάλων Super Market Υγείας. Διαγνωστικές εξετάσεις εκτελούμενες σε κάποιο ‘’άγνωστο’’ ή γνωστό "εργοστάσιο" παραγωγής αποτελεσμάτων, σε μια αλυσίδα ή σε κάποιο γνωστό ή άγνωστο φασόν με τα χαρακτηριστικά "πιστοποιημένης" βιομηχανοποιημένης παραγωγής. Εδώ σε αυτό ακριβώς που αντιδράσαμε οι πρωτεργάτες της δημιουργίας του Iatrica και από 2-3 άτομα στην αρχή μέσα σε λίγα χρόνια κατορθώσαμε και απαριθμούμε 140 ιατρεία και βεβαίως βρισκόμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση να μας γνωρίζετε και να μας εμπιστεύεστε και εσείς.

Δυο λόγια λοιπόν για να γνωριστούμε με όσους δεν μας γνωρίζουν και να σας παρουσιάσω με λίγα λόγια την μετοχική, επιστημονική, αλλά και επιχειρηματική σύσταση της εταιρίας μας και τη διασπορά των ιατρείων μας στην Ελληνική επικράτεια, παρέχοντας στο κοινωνικό σύνολο υψηλής επιστημονικής και τεχνολογικής ποιότητας υπηρεσίες υγείας. Το iatrica είναι ένα πανελλαδικό δίκτυο 140 μικροβιολογικών και ακτινολογικών διαγνωστικών ιατρείων, που παρέχει ιατρική φροντίδα και υπηρεσίες πιστοποιημένης ποιότητας. Με τη διευρυμένη πανελλαδική κάλυψη να επεκτείνεται συνεχώς προκειμένου να παρέχει υπηρεσίες Π.Φ.Υ σε όλους τους ενδιαφερόμενους, πολίτες, ασφαλιστικούς οργανισμούς και φορείς της υγείας. Με πιστοποιημένες κατά ISO 9001 διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας, εσωτερικούς και εξωτερικούς ποιοτικούς ελέγχους για όλες τις εκτελούμενες εξετάσεις, διαχείριση αποβλήτων, το iatrica είναι το μοναδικό πρωτοπόρο πανελλαδικό δίκτυο διαγνωστικών Ιατρείων, που στόχο έχει την παροχή Ιατρικών διαγνωστικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, διατηρώντας παράλληλα την επαφή με τον κάθε εξεταζόμενο σε προσωπικό επίπεδο παρέχοντάς του με τον τρόπο αυτό προσωποποιημένες υπηρεσίες υγείας. Τα διαγνωστικά ιατρεία μας με μεγάλη διασπορά σε όλη την επικράτεια με τους 140 γιατρούς και 500 εξειδικευμένους εργαζόμενους, εξυπηρετούν καθημερινά 5.000 ασφαλισμένους. Όλοι οι συνάδελφοι εργαστηριακοί ιατροί μέλη του Iatrica σας διαβεβαιώνουμε ότι ο εργαστηριακός γιατρός είναι πρώτα και πάνω απ΄ όλα Γιατρός. Είμαστε ενταγμένοι στην διαγνωστική αλυσίδα σαν ενεργοί γιατροί και όχι απλά σαν μεταπράτες αποτελεσμάτων. 


Γεώργιος Βιδάκης

Πρόεδρος Iatrica A.E.